Corte Adami (Soave/Valpolicella) - Altinus vin

Corte Adami

Soave og Valpolicella

Corte Adami er en familie ejet vingård beliggende i Soave i Veneto området i nord Italien. Familien har igennem flere generationer dyrket druer til vinproduktion som er blevet solgt til andre producenter.

I 2004 besluttede familien at selv starte op med vinproduktion af deres druer sideløbende med at sælge druer til andre producenter og har siden produceret Soave hvidvin og Valpolicella rødvine i høj kvalitet. Kun udvalgte druer fra deres 26 hektar store vinmarker, bruges til at producere deres egne vine af.

Corte Adami ejer blandt andet den højest belliggende vinmark “Cimalta” ved byen Castelcerino, hvor de dyrker Garganega druen til den fantasiske hvidvin Soave “Cimalta” DOC.

Vinproduktionen sker efter økologiske principper dog uden at være certificeret. Dette sikrer en ensartet høj kvalitet og er med til at skåne miljøet.

Corte Adami producerer vine der er tro mod egnens typiske kendetegn for dels Soave hvidvine og Valpolicella rødvine. Klassiske vine hvor der, på trods af prisen på vinene, ikke gås på kompromis med kvaliteten, således at vinene står som meget komplekse vine.

Se vores udvalg af deres vine under både rødvine, hvidvine, mousserende vine, rosévine og dessertvine.