HANDELSBETINGELSER

1. KØB HOS ALTINUS VIN

Når du handler hos Altinus Vin, kan du frit vælge mellem alle varer i vores webshop. Der er ikke købsminimum, og alle priser er angivet i danske kroner inkl. moms. Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle i vores webshop.

Der er ikke indgået en bindende købsaftale med Altinus Vin, før du har modtaget en ordrebekræftelse. Alle aftaler indgås på dansk.

Hvis du opretter dig som kunde på altinusvin.dk med brugernavn og adgangskode, vil du fremadrettet kunne se dine ordrer i webshoppen.

2. PRISER OG VARELAGER

Priserne er dagspriser og kan uden varsel ændres.

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl, prisfejl samt for udsolgte og udgåede varer samt ændring i årgange.

Vi gør altid vores ypperste for at ekspedere alle ordrer bestilt i webshoppen hurtigst muligt.

3. BESTILLING

På altinusvin.dk kan du kun bestille varer som betales via webshoppen. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 2575 2321 eller altinus@altinusvin.dk

Sådan foretages købet:

1.  Find de varer du ønsker og læg dem i kurven, og gå herefter til kassen
2. Indtast dine personlige oplysninger og evt. anden leveringsadresse, eller log ind
3. Vælg forsendelses- og betalingsmåde.
4. Læs og accepter vores handelsbetingelser
5. Indtast betalingskortoplysninger og tryk godkend.

4. AFBESTILLING

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en e-mail med emnet “Afbestilling” til altinus@altinusvin.dk. Her skal bestillings tidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail, kan denne returneres til afsender med teksten “Afbestilling” indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske samme dag som bestilling, for ikke at risikere at ordren allerede er afsendt.

Afbestillingen kan først betragtes som gennemført, når du modtager en bekræftelse herpå fra altinus@altinusvin.dk.

5. BETALING

På altinusvin.dk kan der betales med:

Visa/Dankort
Mastercard
MobilePay

Der opkræves gebyr for betaling med kreditkort i henhold til PBS’ regler se(www.pbs-international.dk)

Betales der med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Hos Altinus Vin anvender vi QuickPay som betalingssystem. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL). Hverken Altinus Vin eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet trækkes på din konto samme dag som varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

6. LEVERING

Leveringstiden er normalt 1-3 hverdage, fra vi har modtaget din ordre, til du får den leveret. Der kan dog gå op til 5-7 hverdage, hvis varen ligger på vores fjernlager.
Det er også muligt at afhente varerne i vores butik, Møllehaven 12A indgang A, 4040 Jyllinge. Ønsker du det, betaler du selvfølgelig ikke fragtomkostninger.

7. FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Ordrer leveres primært med fragtfirmaer.

Ved ordrer på minimum kr. 699,- leverer vi fragtfrit.

8. FORTRYDELSESRET

Drikkevarer er sædvanligvis ikke omfattet af returret (Forbrugeraftalelovens § 9, stk. 2, nr. 1 ), men hos Altinus Vin tilbyder vi alligevel vores kunder 14 dages returret regnet fra leveringsdato. Fra vi modtager en skriftlig anmodning om at returnere varer, har du 14 til at returnere varerne.

For andre varer i vores webshop end drikkevarer, gælder forbrugeraftalelovens sædvanlige bestemmelser og her har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand. Alle mærker og plomberinger skal sidde på varen, og varen skal være ubrugt, således at den kan sælges igen som en ny vare.

Fortrydelsesretten udnyttes ved at returnere varen ubrugt sammen med kopi af faktura og evt. forudgående korrespondance.

Når fortrydelsesretten udnyttes skal du selv betale eventuelle fragtomkostninger forbundet med returneringen. Returvarer kan ligeledes afleveres i vores  butik Møllehaven 12A indgang B, 4040 Jyllinge, efter forudgående aftale.

Sådan returneres varen:

Mærk pakken “Returvarer” og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Altinus Vin.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Altinus Vin anbefaler, at varen returneres med Postnord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Postnord’s system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Altinus Vin. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved at returnere beløbet på dit betalingskort der er handlet med, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

9. REKLAMATIONSRET

Hos Altinus Vin har du selvfølgelig 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, dog følger reklamationen varens naturlige holdbarhed, og gældende fra købsdato med mindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Dette betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette er betinget af, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadevoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til:

Altinus Vin
Møllehaven 12A
DK-4040 Jyllinge

OBS: Kontakt os inden pakken afsendes, så sender vi en returpakkelabel til dig. Vi refunderer ikke fragtomkostninger.

Varen skal sendes sammen med en angivelse af følgende: En præcis beskrivelse af hvor og hvad fejlen er og eventuelt hvordan den er opstået. Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

10. BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Når du handler via Altinus Vin, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Den registrerede kan til hver en tid bede om sletning af alle oplysninger om den registrerede. Dette kan gøres ved henvendelse til Altinus Vin her: Klik

Vores server registrer al trafik uden at registrere personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores web-service der hvor brugen er størst.

11. OM ANVENDELSE AF HJEMMESIDEN

Statistik:

For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over hvordan brugerne anvender den. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider der besøges mest, og hvilke browsere der anvendes. Vi bruger Google Analytics til dette formål.

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Altinus Vin og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. Oplysninger afgivet til Altinus Vin videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Altinus Vin har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Altinus Vin via e-mail: altinus@altinusvin.dk.

12. EJER INFORMATION

Altinus Vin ApS
Klydevej 21
2650 Hvidovre

CVR nr. 37403024

altinus@altinusvin.dk

Telefon: 2575 2321