Altinus vin showroom

Altinus Vin er flyttet i nye lokaler.

Vi har fået et meget bedre showroom med egen indgang ud til vejen (Møllehaven)hvorfra både private og virksomheder kan komme og se, smage og købe kvalitetsvine, spiritus og delikatesser.

Vi har nu altid færdig pakkede gaver i forskellige prisklasser og indhold, lige til at komme og tage ned af hylden. Ring gerne i forvejen og bestil en gavekurv, så vil vi sørge for at den er indpakket når du kommer og henter gavekurven.

Vi har udvidet sortimentet af vine med mange flere Franske, Australske og Portugisisk vine og udvider løbende sortimentet af vine, spiritus og delikatesser. Vores hovedfokus på vine vil ligge på Italienske, Franske og Spanske vine, men vi vil også i fremtiden have vine fra hele verden.

Vi har også fundet en rigtig god Bag in Box vin i 3 liter, i både rød, hvid og rosé vin fra Piemonte i NordItalien fra producenten Tre Secoli. Denne BiB koster kun kr. 139. Alle 3 varianter kan selvfølgelig smages gratis i vores showroom.

Summerbird chokolade er  nu også i vores sortiment. Og spiritus sortimentet er blevet udvidet med Snaps Bornholm, som er en økologisk snaps i mange varianter.

Masser af smagninger og arrangementer er sat på hjemmesiden. Lige nu er der Romsmagning d. 24. oktober, Portvinsbattle d. 14. november og Øl-smagning d. 30. januar 2019 på programmet. Flere smagninger er på vej.
Se information omkring de respektive arrangementer på hjemmesiden under “Smagninger”

Som noget helt nyt kan man nu også bestille en gavekurv med vine og delikatesser samt blomster som Skrædderbakkens Havecenter er leverandør til. Denne type gave skal bestilles dagen før senest kl. 12

Vores åbningstid er nu fremadrettet:

  • Mandag, hvis åbent står det på hjemmesiden

  • Tirsdag, hvis åbent står det på hjemmesiden

  • Onsdag, hvis åbent står det på hjemmesiden

  • Torsdag, Fast åbningstid kl. 14-18

  • Fredag, hvis åbent står det på hjemmesiden

  • Lørdag, hvis åbent står det på hjemmesiden

  • Søndag altid lukket

Vi er her stort set hver dag, men kan selvfølgelig være ude af huset. Tjek derfor altid åbningstiden på denne hjemmeside og ring gerne hvis der er tvivl.

Opdateret d. 18. september

Altinus vin butik2
Altinus Vinskole

VINSKOLE

Hører du til dem der ikke rigtig kan bestemme sig for en hvilken slags vin man skal vælge når du står nede i supermarkedet og der ikke lige er en til at vejlede dig omkring valg af vin?

Kunne du også  tænke dig generelt at vide mere om vin for at få en bedre mulighed for at vælge en god vin selv?

Så er denne vinskole noget for dig.

Altinus Vin afholder vinskole for alle, hvor mange facetter omkring vin, som f.eks. druetyper, vinområder, vinproduktion, smageteknik og  glasvalg,  gennemgås på et afslappet og uformelt niveau hvor alle, begyndere såvel som lettere “øvede” i vinens spændende verden, kan være med.

Sammensætning af mad og vin gennemgås ligeledes.

Vi har et helt unikt og flot smagelokale til mindst 32 personer hvor vi dels holder vin- og spiritusmagninger samt hvor vi selvfølgelig afholder vinskolen.
Vinskolen er sat til maksimalt ca. 12 deltagere, så alle får mulighed for at bidrage med input i en afslappet og hyggelig atmosfære.

På hvert modul smages der ca. 8 forskellige vine der er med til at synliggøre det enkelte moduls tema.
Der serveres vand og brød, så det anbefales at man spiser hjemmefra.

Hvert modul er over ca. 3 timer med start kl. 18.00

Se mere information her: klik