(For english version look below)

Velkommen til Altinus Vin

For mig er personlig service og dialog nøgleordene – så jeg er sikker på du får den rigtige vin i den bedste kvalitet til lejligheden.

Min baggrund for salg og formidling af vinoplevelser, bunder i mange års interesse og passion for vin og for at underbygge denne passion og for at give bedre råd til den rigtige vinoplevelse, har jeg taget vin uddannelser fra den internationale anerkendte uddannelses institution – WSET(WINE & SPIRIT EDUCATION TRUST) og den amerikanske organisation Wine Scholar Guild:

Allan Ryder
Ejer/owner

WSET Level 3 Award in Wines

WSET Level 2 Award in Wines and Spirits

Wine Scholar Guild – French Wine Scholar (FWS)

Mit mål med Altinus Vin er at det skal være en virksomhed med fokus på høj service og kvalitet.

Jeg udvælger selv alle leverandører og producenter, og jeg sælger kun varer som jeg på forhånd selv har smagt og som har et godt pris/kvalitets forhold.
Det er vigtigt for mig, at jeg ved hvordan varerne er produceret, og at jeg har et godt forhold til alle vore leverandører, uanset størrelse. Jeg besøger så vidt muligt vore leverandører i såvel Danmark som i udlandet, for hele tiden at være opdateret omkring deres produkter.

Min viden og engagement omkring vin deler jeg også rigtig gerne. Derfor kan jeg bookes til vinsmagninger både i private hjem og i virksomheder.
I virksomheder kan det eventuelt være smagning for medarbejdere, i forbindelse med et kundearrangement eller f.eks. for bestyrelsen.  Se mere under menu punktet: “SMAGNINGER”.

Ca. 2 gange om året, afholder jeg også vinskole hvor man indføres i vinens verden.

Har I specielle ønsker, tager jeg gerne en dialog, så vine og gaver passer til netop jeres eller jeres virksomheds behov.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Bedste hilsner

Allan Ryder

Altinus Vin

English version:

Welcome to Altinus Vin

For me the keywords are personal service and dialogue. I thrive to give the best service and guidance to my customers, when they want a wine to all kinds of circumstances.

My business is based upon many years of passion for wine. On top of this, I have internationally recognized educations from WSET (WINE & SPIRIT EDUCATION TRUST)

My goal is to provide high quality products to my customers. In order to get to this point, I only choose producers and products that live up to my own standard and that I myself will consume at any time. I therefor taste all products before I choose to sell the product.

I also thrive to visit our suppliers in order to get a deeper knowledge of who I have collaborations with and to insure that they live up to my  standard that I will deliver to my customers.

Best wishes

Allan Ryder

Altinus Vin