Altinus Vin Portvinssmagning quinta da Aqua Alta
Køb billet her

Quinta da Aqua Alta

Portvinssmagning

Fredag d. 16. marts
kl. 18.00- ca. kl. 21

Quinta da Aqua Alta har nogle fantastiske portvine, som kun forhandles 2 steder i Danmark, hvor Altinus Vin er den ene forhandler.

Denne aften skal vi smage på 8 forskellige portvine fra det nye portvins brand Quinta da Aqua Alta.

Vi skal smage hvid portvin, forskellige Ruby portvin blandt andet Vintage og forskellige Tawny typer blandt andet 40 års Tawny, ialt 8 portvine. Vi fortæller samtidig  lidt om Quinta da Aqua Alta og portvins produktion generelt

Til smagningen serverer vi også en Tapas anretning i en god størrelse, så man bliver mæt og som vil fuldende portvins oplevelsen.

Der vil på aftenen være mulighed for at købe de smagte portvine med rabatter.

Denne aften med fantastiske portvine og Tapas tallerken i en god størrelse koster

 Kun 375,- pr. person

Sted og tidspunkt:

Altinus Vin
Møllehaven 12A
4040 Jyllinge

Dato:

Fredag d. 16. marts kl. 18.00-21.00

Lidt omkring Quinta da Aqua da Alta:

Agua Alta kan mindst dateres tilbage til 1838. Navnet indikerer, at det ligger højt oppe på de stejle skråninger, hvor vejene bliver for smalle til lastbiler. Borgesfamilien har her lavet vine i 5 generationer. I mange år leverede de til de store portvinsfirmaer, men for ikke så mange år siden blev det besluttet, at nu ville man lave vinene i eget navn, hvilket gav mulighed for at tilføje personlig stil og kvalitet. Det er det unge søskendepar Louisa og Maria Borges, som nu er i spidsen. Maria tager hånd om administration og markedsføring, og Louisa er vinmageren. Louisa er uddannet hos de store huse, og når hun nu laver egne vine vinder hun priser og stor anerkendelse for sine vine.

Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes. Deltager antallet er begrænset til 32 deltagere og gennemføres ved minimum 20 deltagere.

Fremsendte faktura fungerer som adgangsbillet.

Deltagere der vil sidde samlet, skal vi venligst bede om også bestille billetter samlet. Der benyttes kun 6 personers borde, der kan sammensættes til flere personer. Der vil ikke være mulighed for at sidde ved 2 og 4 mands borde. Men man kommer muligvis til at sidde sammen med andre grupper ved bordene.

Altinus Vin forbeholder sig ret til at aflyse vinsmagningen ved for få deltagere. Tilmeldings gebyret vi i så fald blive tilbagebetalt fuldt ud.

Vi glæder os til en hyggelig aften sammen med jer!

Køb billet her