Altinus Vinskole

VINSKOLE

Hører du til dem der ikke rigtig kan bestemme sig for en hvilken slags vin man skal vælge når du står nede i supermarkedet og der ikke lige er en til at vejlede dig omkring valg af vin?

Kunne du også  tænke dig generelt at vide mere om vin for at få en bedre mulighed for at vælge en god vin selv og få en markant større oplevelse af vinen?

Så er denne vinskole noget for dig.

Altinus Vin udbyder vinskole, hvor mange facetter omkring vin, som f.eks. druetyper, vinområder, vinproduktion, smageteknik, glasvalg og label tydning  gennemgås på et afslappet og uformelt niveau hvor alle, begyndere såvel som lettere “øvede” i vinens spændende verden, kan være med. Sammensætning af mad og vin gennemgås ligeledes.
Serveringspersonale på restauranter, caféer osv. der gerne vil introduceres til vinens verden, kan med stor fordel også deltage på vinskolen.

Vi har et helt unikt og flot smagelokale til mindst 16 personer hvor vi dels holder vin- og spiritusmagninger samt hvor vi selvfølgelig afholder vinskolen.
Vinskolen er sat til ca. 12 deltagere, så alle får mulighed for at bidrage med input i en afslappet og hyggelig atmosfære.

På hvert modul smages der ca. 8 forskellige vine der er med til at synliggøre det enkelte moduls tema.

Hvert modul er over ca. 3 timer med start kl. 18.00

Vinskolen udbydes som et samlet forløb med 5 moduler.

Et samlet forløb med 5 moduler koster kr. 950,-

Se mere og tilmeld dig her: KLIK

Moduler:

Modul 1: Grundlæggende vin
Modul 2: Hvidvin
Modul 3: Rødvin
Modul 4: Mousserende vin
Modul 5: Portvin

Underviser på vinskolen er  Allan Ryder som  har gennemgået internationale uddannelser fra WSET(Wine and Spirits Education Trust), og som udbyder internationale anerkendte vin og spiritus uddannelser.

Altinus Vin WSET level 3
Allan Ryder har både gennemgået WSET uddannelsen WSET level 2 in Wines and Spirits og level 3 in Wines

Vi indbyder desuden andre undervisere ind som f.eks. producenter og leverandører samt specialister indefor specifikke områder i det omfang vi mener det vil bidrage til dybere forståelse af temaet.

Se mere information omkring indholdet af disse WSET uddannelser som vi har gennemgået her:
WSET level 2: Klik her
WSET level 3: Klik her

Kig mere under de forskellige spændende moduler og tilmeld dig et eller flere moduler og bliv meget klogere på vin.