Altinus Vinskole

VINSKOLE

Hører du til dem der ikke rigtig kan bestemme sig for en hvilken slags vin man skal vælge når du står nede i supermarkedet og der ikke lige er en til at vejlede dig omkring valg af vin?

Kunne du også  tænke dig generelt at vide mere om vin for at få en bedre mulighed for at vælge en god vin selv og få en markant større oplevelse af vinen?

Så er denne vinskole noget for dig.

Altinus Vin udbyder vinskole, hvor mange facetter omkring vin, som f.eks. druetyper, vinområder, vinproduktion, smageteknik, glasvalg og label tydning  gennemgås på et afslappet og uformelt niveau hvor alle, begyndere såvel som lettere “øvede” i vinens spændende verden, kan være med. Sammensætning af mad og vin gennemgås ligeledes.
Et perfekt valg for vinklubber som f.eks. introduktion til vin generelt.

Jeg kommer ud til jer, enten i en vinklub, i privat regi eller i jeres virksomhed, og jeg medbringer vine, alt undervisningsmateriale og projektor. Det eneste I skal stille til rådighed, er et rum med en hvid væg eller et lærred i en størrelse hvor alle deltagere kan sidde komfortabelt samt tulipanglas.

På hvert modul smages der ca. 8 forskellige vine der er med til at synliggøre det enkelte moduls tema. På det grundlæggende vin modul smages der dog 4-5 vine.
Der tages udgangspunkt i WSET’s SAT smage teknik (Systematic Approach to Tasting), som giver en systematisk indgangsvinkel til at finde elementer i vinen. Smageteknikken giver blandt andet mulighed for bedre at sammensætte mad og vin.

Hvert modul er over ca. 3½ time med start enten kl. 18.00 eller efter aftale

 Vinskolens moduler kan sammensættes efter jeres behov enten det er 1 modul eller flere moduler.

Et samlet forløb med 5 moduler koster f.eks. kr. 1395,- pr. person, hvor alle smagte vine og de udprintede præsentationer der gennemgås for alle 5 moduler, er med i prisen.

Kontakt mig for at for priser på et forløb der passer jeg.

Moduler:

Modul 1: Grundlæggende vin
Modul 2: Hvidvin
Modul 3: Rødvin
Modul 4: Mousserende vin
Modul 5: Portvin

Underviser på vinskolen er  Allan Ryder som  har gennemgået internationale uddannelser fra WSET(Wine and Spirits Education Trust), som udbyder internationale anerkendte vin og spiritus uddannelser og den amerikanske organisation Wine Scholar Guild.

Altinus Vin WSET level 3               
Allan Ryder har både gennemgået WSET uddannelsen WSET level 2 in Wines and Spirits og level 3 in Wines samt French Wine Scholar hos Wine Scholar Guild.

Se mere information omkring indholdet af disse WSET uddannelser som vi har gennemgået her:
WSET level 2: Klik her
WSET level 3: Klik her
French Wine Scholar: Klik her

Kig mere under de forskellige spændende moduler og kontakt mig endelig for aftale om et vinskole forløb, enten i vinklubben, din virksomhed eller hvor man som privat person selv finder minimum 10 deltagere.